Åbningstider kl. 8:00 – kl. 18:00 mandag til fredag. Weekend kun efter aftale. Ring på tlf. 20 30 06 05   

Patricia IP Software

ØG DIT SERVICENIVEAU, NÅR du reducerer dit papirspor, OMKOSTNINGER OG REAKTIONSTID MED PATRICIA® SAMARBEJDSPORTAL

Jeg har mange års erfaring inde for Patricia og IP software, og jeg kan hjælpe med opsætning og evt. opgradering af eksisterende løsning.

Patricia er navnet på Patrix’ fuldt tilpasselige IP Management Software, der findes både som klient/server og som et webprodukt eller som en kombination af begge.

Patricia blev oprettet af IP-professionelle til IP-professionelle. Softwaren er fleksibel og kan håndtere alle sagsanliggender inden for en IP-organisation, herunder retssager. Patricia er en virksomhedsomfattende løsning, der giver peg-og-klik-adgang til sagsdata og automatisk sporing af relevant IP, dvs. love/regler, standardformularer, tids- og omkostningsregistrering, fakturering, dokumenthåndtering inklusive postfletningsaktiviteter og batchbehandling. Patricia er designet til at håndtere din unikke arbejdsgangsproces til alle IP-sager.

Tilpasning

Du kan justere din Patricia-skærm, så den også passer til andre formater end din stationære / bærbare computer. Desuden kan du ændre indstillingerne for at vise nøjagtigt det, du har brug for at se på dine forskellige enheder. Hvis du arbejder meget på farten, foretrækker du måske at se andre sider på din telefon end når du sidder ved computeren på kontoret. Vi vil gøre det nemt for dig at arbejde i Patricia også når du er væk fra din computer

Du se mere om Patricia her eller kontakt mig nu og få mere at vide.

Skriv til os…
Og vi giver dig et uforpligtende opkald vedr. din nuværende IT-løsning