Åbningstider kl. 8:00 – kl. 18:00 mandag til fredag. Weekend kun efter aftale. Ring på tlf. 20 30 06 05   

Hjælp til 365 Microsoft

Microsoft 365 er produktivitetsskyen, som er designet til at hjælpe dig med at drive din virksomhed effektivt. Udover at Microsoft 365 er programmer som Word, Excel og PowerPoint, så samler det også bedste produktivitetsapps, kraftfulde sky-tjenester, enhedsstyring og avanceret sikkerhed i én oplevelse.

Mail og kalenderføring er top professionelt og hjælper dig til at få kontakt med kunder og kollegaer, uanset hvor du arbejder.

Du kan nemt opbevare og tilgå dine filer fra hvor som helst med 1 TB online-lagerplads pr. bruger.

Hold alle dine medarbejderer opdateret med gruppechat, onlinemøder og opkald i Microsoft Teams.

Sikkerheden er avanceret og hjælper dig med at beskytte dine medarbejdere, dine data og dine kundeoplysninger.

Hjælp til 365 Microsoft i dag

Jeg kan hjælpe dig igang med at bruge Microsoft 365, eller hjælpe dig med at opgradere din nuværende løsning. Og jeg kan hjælpe dig uanset om du er en privatperson, stor eller lille virksomhed.

Find den rette 365 Microsoft løsning

Private her

Virksomheder her

Eller kontakt mig nu og få hjælp til 365 Microsoft. Da det kan være svært at gennemskue hvilket abonnement der passer bedst til dit behov, vil jeg anbefale at du får hjælp til at komme igang og til løbende at få support hvis der opstår tvivl omkring brugen af de forskellige programmer. Drtil kan det være en fordel at have min hjælp når det kommer til opstart af nye medarbejdere i din virksomhed. Her kan jeg løbende koble nye på, uden det bliver en tung og besværlig opgave for dig som ejer af virksomheden.

Skriv til os…
Og vi giver dig et uforpligtende opkald vedr. din nuværende IT-løsning